πŸ’ MONTHLY FAVORITES | March 2016 πŸ’œ

march favorites

Sorry I’m late to the party, this week was hectic. This month’s favorites feature iherb products, Shiro, L’Occitane and more.

Cu o mica intarziere- saptamana asta a fost hectica. Favoritele acestei luni includ produse de la iherb, Shiro, L’Occitane si altele.

 

  1. Mane’n Tail Detangler

First detangler I’ve ever tried. Was impressed. It really makes a difference.

Primul spray pentru descurcare pe care l-am incercat. Am fost impresionata. Chiar se vede diferenta.

2. Madre Labs Young Cell Serum

This cream has a weird consistency (at first it was lumpy like a batter not well mixed) and after applying it my skin gets really hot. Love it.

Crema asta are o consistenta ciudata si dupa ce o aplic fata mea devine foarte foarte fierbinte. O iubesc.

3. Sierra Bees Mint Lipbalm

My favorite one of the pack. It makes my lips all tingly and refreshed.

Preferatul meu din pachet. Imi racoreste instant buzele.

4. Physicians Formula Eyeliner

Another one of my recent iherb purchases. It’s not the most pigmented one, but the wand is easy to use, the formula is nice and I get the thinnest line I ever had with it.

Inca un produs achizitionat recent de pe iherb. Nu este cel mai pigmentat liner pe care l-am avut, dar pensula este surprinzator de usor de folosit si pot sa fac cea mai subtire linie de pana acum.

5. Sally Hansen in 680 Rhapsody Red

Perfect red for spring.

Rosul perfect pentru primavara.

6. L’Occitane Verbena perfume

I love the smell of verbena. This perfume is small enough to be carried in your purse and smells like candy. What’s there not to love?

Iubesc mirosul de verbina. Parfumul este suficient de mic ca sa fie luat in geanta si miroase a bomboane. Ce nu este de iubit?

7. Shiro Butterbeer Lipgloss

I have a clam sample of this since last fall that I never openened and now I wonder why I left it untouched for so long. Absolutely adore the smell and the very glossy effect. And it’s vegan.

Am o mostra de toamna trecuta pe care pana acum n-am deschis-o si inca ma intreb de ce. Iubesc mirosul si efectul glossy. Si este vegan.

8. My Fossil Boyfriend watch

I bought this last year as a graduation present for myself. The first time I laid my eyes on it it was love at first sight. Β It’s my tiny steampunk-ishΒ porthole.

L-am cumparat anul trecut ca un cadou de absolvire pentru mine. Prima oara cand l-am vazut a fost dragoste la prima vedere. Este micul meu hublou steampunk.

 

Did you like any of these? Would you try them?

 

xoxo

Diana

TwitterΒ |Β Instagram

 

15 thoughts on “πŸ’ MONTHLY FAVORITES | March 2016 πŸ’œ

  1. sabina2994 says:

    Interesanta crema , am auzit ca e foarte bun acel eyeliner dar parca tot nu ma incumet sa dau o comanda online , in afara de Oriflame si o singura comanda data pe makeupshop de black friday , nu ma incumet sa iau altceva online.Foarte frumoase favorite , am vazut ca si cei de la Yves Rocher au scos o apa de toaleta cu verbina , pupici :*

    Liked by 1 person

    • ladyd1ana says:

      Da si eu am vazut apa de la Yves Rocher. Ma gandeam s-o incerc, dar mai am o rezerva de L’Occitane pe care vreau s-o termin intai.
      Iti recomand iherb pentru ca produsele sunt cruelty-free si majoritatea nu au prostii prin ele cum au 99% din cele din comert.
      Incearca ebay- e addicting. Cel putin pentru accesorii este o afacere. Aceleasi lanturi/inele/cercei din Accesorize le gasesti pe ebay de 10x mai ieftine. Acum, partea proasta e ca trebuie sa astepti pana la 4 saptamani sa-ti vina.
      E chiar bun eyelinerul. Am avut mai pigmentate, dar se vede calitatea.
      Pupici :*:*:*

      Liked by 1 person

      • sabina2994 says:

        Ma tin de mult sa dau o comanda pe ebay dar nu prea am inteles care e faza cu vama , nici macar nu stiu daca am asa ceva la mine in oras (ca sa vezi ce linie paralela suntπŸ˜‚πŸ˜‚)

        Liked by 1 person

      • ladyd1ana says:

        De obicei de pe ebay vin la posta direct. La vama vin numai daca sunt sume mari (ca sa poata sa-ti mai ia si niste bani in plus pe taxe ca asa e Romania) sau daca sunt produse din US in colete un pic mai mari. Ciudat e ca iherb vine din US si totusi ajunge la posta normala, dar altele vin la vama. Nu stiu dupa ce criterii fac triajul. Oricum, majoritatea produselor din China care oricum sunt ieftine ajung la posta normala, deci nu-ti face probleme. Sfatul meu este ca atunci cand dai comanda totusi sa nu faci una de o valoare foarte foarte mare sau foarte voluminoasa.

        Liked by 1 person

Leave a comment